EXECUTAM URMATOARELE LUCRARI





EXECUTAM SERPENTINE SI SOBE IN CLOPOTE TIP CENTRALA TERMICA ..

EFECTUAM ISTALATII TERMICE (PANOURI SOLARE
INCALZIRE IN PARDOSEALA,)



duminică, 21 iulie 2013

CUM SE EXECUTA TENCUIELI MECANIZATE..PREGATIREA TERENULUI SI EXECUTIA TENCUIELII..

Pentru inceput se va curata terenul unde se va efectua tencuiala la interior si exterior..se uda bine peretii daca este soare abundent..si apoi se trece la amorsarea si grunduirea lor cu material..



Dupa uscare cam o zi de la grunduire se trece la intarirea cu plasa rabit la inbinare grinda si stalp cu zidaria
si peste toate tevile de la electrice si de apa, asta se face ca sa nu se creeze crapaturi mai dupa aia..si pentru o corecta realizare si intarire la socuri seismice..
 



iar dupa asta se trece la pontarea peretilor cu stalpisori din aluminiu vopsit pentru o corecta realizare a planeitatii peretilor si cu o cat mai mica abatere de la verticalitatea zidurilor..

sincronizat se fac si lucrari la glafurile usilor si a ferestrelor cu intarire de coltare galvanizate special pentru tencuieli..

dupa toate operatiile terminate se trece la executia tencuielii..materiale de inalta calitate la saci si masini speciale in mixarea lor cu un randament mare si calitativ..


 aici se face planeitatea tavanelor cat si a peretilor pe stalpisori..iar mai apoi se asteapta cateva ore sa traga materialul aplicat si se driscuieste la fin..la fel ca si cum ai da cu tinci in romania..

produsl finit se vede cam asa..


Si cu astea fiind zise..spor la tencuit..iar daca nu dispuneti de o echipa serioasa si cu experienta..nu ezitati sa apelati cu incredere la noi..


0756938542.. George

poate va intereseaza si asta..
http://ggconstruct.blogspot.ro/2013/03/finisaje-interioare-si-exterioare.html?utm_source=BP_recent

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare

CE AVANTAJE ARE O SOBA TIP CENTRALA TERMICA